עדכונים חשובים

לקוחות יקרים! בעקבות עומס חריג של הזמנות באתר ניתן לבצע הזמנות באיסוף עצמי בלבד, ככל שיתאפשר נפתח את האתר שוב למשלוחים. עמכם הסליחה!  
איסוף עצמי מסניפים בת ים (ניסנבאום 25) רחובות (קניון עופר), או תל אביב (שוק הכרמל)    

סניף בת ים יפתח ביום שישי מ19.4.23 בין השעות 8-12  
תפוחי אדמה קטנים ומושחמים

לקוחות יקרים! בעקבות עומס חריג של הזמנות באתר ניתן לבצע הזמנות באיסוף עצמי בלבד, ככל שיתאפשר נפתח את האתר שוב למשלוחים. עמכם הסליחה!
איסוף עצמי מסניפים בת ים (ניסנבאום 25) רחובות (קניון עופר), או תל אביב (שוק הכרמל)

תפוחי אדמה קטנים ומושחמים

תפוחי אדמה מדהימים! חצי שעה והם על השולחן. רק תדאגו שיהיו לכם את השמן זית והפפריקה המתוקה של פרג וכל השאר כבר ייעשה מעצמו...                                     
תפוחי אדמה קטנים, מושחמים וכל כך טעימים! אפויים בתנור, בזריזות ובמינימום עבודה, והטעם? כאילו שהם בילו שעות בתנור...


הם מעולים כתוספת כמעט לכל מנה עיקרית וגם משתלבים 
מצויין על השולחן כשעושים "על האש"


רכיבים

-תפוחי אדמה קטנים ושטופים (למיקרו)

-שמן זית של פרג (קליק כאן לרכישה אונליין)

-פפריקה מתוקה בשמן של פרג (קליק כאן לרכישה אונליין)

-פלפל שחור טחון, מלח גרוס



הוראות הכנה שלב שלב

1. מוציאים את תבנית התנור והרשת ומחממים תנור על 230 מעלות (למעלה ולמטה)

2. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה

3. חוצים כל תפוח אדמה קטן לחצי

4. מזלפים על תפוחי האדמה בנדיבות גדולה מאוד שמן זית איכותי של פרג ומוסיפים פפריקה מתוקה בשמן של פרג, פלפל שחור טחון ומלח גרוס (מלח ופלפל שימו לפי הטעם, אבל את השמן זית והפפריקה - באמת בנדיבות!)

5. מערבבים טוב עם הידיים כדי שהשמן והתבלינים יעטפו את כל תפוחי האדמה מכל הכיוונים

6. מסדרים את חצאי תפוחי האדמה ככה שלא יעלו אחד על השני (חלק פונים כלפי התבנית וחלק כלפי מעלה) 

6. מכניסים לתנור (בשלב האמצעי) לכ-30-40 דקות

7. מוציאים מהתנור, מעבירים למגש אלומיניום/אמייל קטן מרופד בחתיכת נייר אפיה (שגזרתם מנייר אפיה חדש, רק בשביל ההגשה...) ומגישים בסטייל – ככה פשוט!



*אם אתם ממהרים או שאתם אוהבים אותם ממש שחומים (כמוני), תוכלו להעלות באמצע את הטמפרטורה ל-250 מעלות. בעיני ככל שהם קרובים להיות שרופים הם פשוט יותר טעימים! (אבל זו רק אני...)

*ואם התחלתם להכין אותם חצי שעה לפני שבאו האורחים, והם אחרו... אין בעיה להשאיר אותם בתנור אפילו עוד חצי שעה - על 150 מעלות (ככה אני עושה כשאני רואה שאנחנו עדיין לא מתיישבים לשולחן... תמיד אני חוששת שהם יישרפו עד שנתיישב ובסוף הם יוצאים אפילו יותר טוב מהפעם הקודמת :))


ואגב, חוץ מלהיות תוספת מושלמת לצד כל מנה עיקרית, אפשר גם להגיש את תפוחי האדמה האלה בקערית קטנה כנשנוש, ליד כוס בירה קרה - זה בא בול!



נפגש במתכון הבא...

טליה הדר - EshetStyle  

ועד אז, מוזמנים גם לעקוב אחרי הבלוג שלי - כאן

רוצים גם מתכון למנה עיקרית קלה להכנה שתוכלו להכין אפילו יחד עם תפוחי האדמה האלה באותה תבנית? מזכירה לכם את החזה עוף בציפוי אדמדם קראנצ'י שאני מכינה עם האריסה המדהימה של פרג - לחצו כאן                   
     
Copyright © 2024 all rights reserved | נבנה ע"י לוגייט טכנולוגיות