עדכונים חשובים

לקוחות יקרים! בעקבות עומס חריג של הזמנות באתר ניתן לבצע הזמנות באיסוף עצמי בלבד, ככל שיתאפשר נפתח את האתר שוב למשלוחים. עמכם הסליחה!  
איסוף עצמי מסניפים בת ים (ניסנבאום 25) רחובות (קניון עופר), או תל אביב (שוק הכרמל)  
סנדוויץ' אנרגיה עם שני ממרחים מתוקים

לקוחות יקרים! בעקבות עומס חריג של הזמנות באתר ניתן לבצע הזמנות באיסוף עצמי בלבד, ככל שיתאפשר נפתח את האתר שוב למשלוחים. עמכם הסליחה!
איסוף עצמי מסניפים בת ים (ניסנבאום 25) רחובות (קניון עופר), או תל אביב (שוק הכרמל)

סנדוויץ' אנרגיה עם שני ממרחים מתוקים

סנדוויץ' מדהים עם ממרח סומסומיה ותמרים ושני ממרחים מתוקים ובריאים שמכינים ברגע - חוזרים לביה"ס עם ממרח הסומסומיה של פרג!             

כבר מזמן סיפרתי שממרח הסומסומיה של פרג הוא אחד האהובים עליי ושאני מחזיקה אותו באופן קבוע בבית ומכינה איתו מיליון דברים (אל דאגה, תזכורות למתכונים קודמים, תמצאו בסוף...)

ועכשיו, לקראת החזרה לביה"ס, ממרח הסומסומיה הוא פשוט פתרון מושלם בסנדוויץ' לילדים!  גם מתוק וגם בריא, מה יותר מזה?!

אז חוץ מלמרוח רק את הסומסומיה ככה פשוט בתוך הסנדוויץ' – מה שיוצא טעים שזה משהו!

הינה עוד כמה אפשרויות...

סנדוויץ אנרגיה עם תמרים וסומסומיה

רכיבים

-שתי פרוסות לחם (דגנים/כפרי – מה שאוהבים...)

-ממרח הסומסומיה של פרג (ניתן לרכוש כאן)

-תמר מגולען פרוס לפרוסות דקיקות (הכי טעים מסוג מג'הול)

-מעט קוקוס טחון

-מעט קינמון (אם רוצים)

הוראות הכנה, שלב שלב


רגע - לפני שמתחילים! קחו כפית אחת של הסומסומיה ישר לפה – חייבים - זה מדהים! עכשיו אפשר להמשיך...


1. למרוח שכבה יפה של ממרח הסומסומיה על פרוסת הלחם

2. לסדר את פרוסות התמרים מעל הסומסומיה

3. לפזר מלמעלה מעט קוקוס טחון ומעט קינמון (אם רוצים)

4. לסגור ולעטוף בסטייל – ככה פשוט!

*ואם זה לא לביה"ס – כיף לאכול כפרוסה פתוחה...



 וכמובטח קבלו גם - שני ממרחים מתוקים וטעימים עם הסומסומיה -

1. ממרח סומסומיה וסילאן – פשוט לערבב את הסומסומיה יחד עם סילאן (ביחס של 1:1)

2. ממרח סומסומיה ותמרים (שהוא אחלה תחליף לשוקולד) -

לערבב בקערית - רבע כפית שמן קוקוס | כף ממרח סומסומיה | כף מלית תמרים (זה פשוט ממרח של תמרים טחונים שקונים מוכן) | מעט קינמון | כמה טיפות לימון (חובה!) | חצי כפית קוקוס טחון (אם אוהבים. אחרת אפשר לוותר. לדעתי זה מדהים, אבל הילדים שלי העדיפו בלי...)

ועוד משהו קטן

מרוב שהתלהבתי מהסנדוויץ' עם התמרים (שיוצא כזה טעים!) לקחתי אותו צעד אחד קדימה, כמנה לאירוח -

ברוסקטות נשנוש מתקתקות

הוראות הכנה

1. למרוח פרוסת לחם במעט שמן קוקוס משני הצדדים

2. לחתוך כל פרוסה ל-6 קביות קטנות

3. לקלות כ-2 דקות מכל צד על מחבת חמה (יבשה ללא שמן – בדיוק על אותו רעיון שעשינו בברוסקטות עם הלימון הכבוש) ובכלל... לקלות לחם על המחבת זו הצורה הכי מעולה כשרוצים לחם קראנצ'י באירוח! (תזכרו - זה אחלה טיפ! תראו גם כאן)

4. מכאן ממשיכים בדיוק כמו בסנדוויץ' למעלה – על כל קוביית לחם מורחים את ממרח סומסומיה, מניחים פרוסת תמר ומפזרים מלמעלה מעט קינמון וקוקוס טחון

5. הגשה לסדר על צלחת הגשה מאורכת אחד אחרי השני ולהגיש בסטייל – ככה פשוט! זה ממש ביס אנרגיה מדהים - חובה לנסות בבית!

לפני סיום - תזכורת למתכונים נוספים עם ממרח הסומסומיה – מיני אזני המן מבצק מוכן, עוגיות גרנולה ממכרות וכמובן הקינוח המושלם

אז, נפגש במתכון הבא...

טליה הדר - EshetStyle

* ועד אז, מוזמנים גם לעקוב אחרי הבלוג שלי ממש כאן   

       
  
Copyright © 2024 all rights reserved | נבנה ע"י לוגייט טכנולוגיות