עדכונים חשובים
לקוחות יקרים! 
סניף בת ים והמשרדים יהיו סגורים עד יום שלישי 30.4
ולא ינתן מענה טלפוני במשרדים , רק השארת הודעות.
שאר סניפי הרשת פתוחים כרגיל!

חג חירות שמח!


 
 
מקפא אישי טעים וחגיגי

מקפא אישי טעים וחגיגי

מקפא אישי טעים וקל להכנה עם הסומסומיה של פרג                                                   

 

זה מהקינוחים הכי קלים והכי טעימים שאפשר להכין מראש ופשוט להשאיר במקפיא, ואז כשצריך קינוח - הופ "הכינותי מראש", שולפים מהמקפיא, מגישים בסטייל וזה תמיד מעולה!
 

ואם אנחנו
בענייני פסח - לא תאמינו אבל הקינוח המושלם הזה אפילו כשר לפסח, ככה שאפשר פשוט כאן ועכשיו להכין אותו ולהקפיא עד לליל הסדר!

 

רכיבים (ל-14 מנות אישיות או 2 תבניות אנגליש קייק)

-שמנת מתוקה
להקצפה -2 קטנות (סה"כ 500 מ"ל) 
-ממרח הסומסומיה של פרג
- 4-5 כפות
-"נשיקות"
מרנג לבנות גדולות - 10
-
חצי חבילת שוקולד מריר - (50 גרם)
-
להגשה (לקישוטי שוקולד) - חבילת שוקולד מריר (100 גרם)


 

לפני שמתחילים - כמו שאני תמיד אומרת, חייבים לעצור רגע, ולקחת כפית אחת מהסומסומיה ישר לפה!


 

הוראות הכנה, שלב שלב

 

1. להקציף את השמנת המתוקה לקצפת יציבה בקערה גדולה

 

2. להוסיף את ממרח הסומסומיה (לשפוך לאט, צמוד לדופן הקערה, כדי שלא תישבר הקצפת...) 

 

3. בתנועות קיפול גדולות ואיטיות לערבב את הסומסומיה לתוך הקצפת

 

4. לפורר גס עם הידיים את הנשיקות לתוך הקערה (לקחת כל שתיים ולמעוך בין כפות הידיים)

5. 
בעזרת קולפן לפורר, מעל הקערה, גילופי שוקולד מחצי חבילת שוקולד מריר

 

6. לערבב הכל בתנועות קיפול גדולות ואיטיות (3-4 ערבובים לא יותר)

 

* אל דאגה, גם אם נשברה הקצפת, הקינוח עדיין יוצא טעים - מבטיחה!

 

7. זהו, ההכנה הסתיימהעכשיו נותר להחליט איך רוצים להגיש, ולפי זה איך ממשיכים - 


 

למנות אישיות עגולות - לשפוך את הקציפה לתבנית מאפינס, עדיף מסיליקון (אם אלומיניום אז משומנת מעט), למלא כמעט עד הסוף של כל שקע

 

אפשרות נוספת למנות אישיות - לשפוך לתוך כוסיות קינוח אישיות מזכוכית (אין בעיה להקפיא עם הכוס - יש לי במקפיא כוסות כאלה כבר המון זמן!)

 

לתבנית אנגליש קייק - לרפד 2 תבניות אנגליש קייק בניילון נצמד (לפני ששופכים) ולשפוך פנימה   

 

מה שלא בחרתם - עכשיו לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקפיא ל-4 שעות לפחות (ואין בעיה גם לחודשיים, בחיי!)


 

8. הוצאה מהמקפיא –

 

מתבנית המאפינס - להפוך למרכז צלחת אישית (אם זו תבנית אלומיניום לחכות כדקה, להפוך ולתת לעיגול ליפול מעצמו) 

 

את הכוס – ככה כמו שהיא – רק לתת לה להפשיר כמה דקות לפני הגשה

את האנגליש קייק – להפוך על צלחת הגשה מאורכת ולהסיר את הניילון – לפרוס פרוסה או שתיים לכל צלחת אישית



9. הגשה וקישוטי שוקולד – אחת מ-2 אפשרויות, או גם וגם –

אפשרות 1 - בעזרת קולפן טוב, לגלף גילופי שוקולד בנדיבות מעל כל מנה

אפשרות 2 - להמיס את השוקולד המריר ולזלף (באמצעות שקית זילוף) פסי שוקולד "מבולגנים" מעל כל מנה (רוצים לדעת איך להמיס את השוקולד בלי סיר ואפילו בלי מיקרו?
מוזמנים לחפש ב
עמוד הטיפים בבלוג שלי את הטיפ "זילופי שוקולד חם" - ממש כאן





*באפשרות ה-2, השוקולד שעל הגלידה מתקשה ברגע ואילו זה שמסביב נשאר נוזלי וכל ביס שמשלב את הכל יחד הוא פשוט אלוהי! רק מציינת :) 


אז תהנו מכל ביס ושיהיה חג שמח!

מוזמנים לעדכן אותי
בדף הפייסבוק של פרג (מתחת לפוסט של המתכון) אם הכנתם את הקינוח המהמם הזה, אם יצא טעים, ובטח אם אתם מתכננים להגיש אותו בליל הסדר...

*לטיפים ומתכונים נוספים שלי עם
הסומסומיה של פרג ראו את עוגיות גרנולה ממכרות ו-מיני אזני המן מבצק מוכן

 


נפגש במתכון הבא...

טליה הדרEshetStyle 

 

 

         

                                         
Copyright © 2024 all rights reserved | נבנה ע"י לוגייט טכנולוגיות