עדכונים חשובים

לקוחות יקרים! בעקבות עומס חריג של הזמנות באתר ניתן לבצע הזמנות באיסוף עצמי בלבד, ככל שיתאפשר נפתח את האתר שוב למשלוחים. עמכם הסליחה!  
איסוף עצמי מסניפים בת ים (ניסנבאום 25) רחובות (קניון עופר), או תל אביב (שוק הכרמל)    

סניף בת ים יפתח ביום שישי מ19.4.23 בין השעות 8-12  
עוגיות גרנולה ממכרות

לקוחות יקרים! בעקבות עומס חריג של הזמנות באתר ניתן לבצע הזמנות באיסוף עצמי בלבד, ככל שיתאפשר נפתח את האתר שוב למשלוחים. עמכם הסליחה!
איסוף עצמי מסניפים בת ים (ניסנבאום 25) רחובות (קניון עופר), או תל אביב (שוק הכרמל)

עוגיות גרנולה ממכרות

 עוגיות גרנולה מעולות וקלות להכנה - עם הסומסומיה של פרג                        

התאהבתי בסומסומיה של פרג, ממש ככה! אז אחרי שמילאתי איתה את האזני המן, קבלו מתכון קליל ומהיר לעוגיות גרנולה טעימות בטירוף, משביעות וראו הוזהרתם – ממכרות!

אין כאן לישות, הפרדות או המתנות מיותרות. רק לערבב הכל יחד בקערה אחת וליצור כדורים. 
אז גם אם מעולם לא הכנתם עוגיות - מבטיחה שאת אלה תצליחו בלי בעיה.


רכיבים (כ-15 עוגיות)

-קוואקר דק - 2 כוסות חד פעמיות (סה"כ 140 גרם)

-סוכר חום - 4 כפות

-ממרח הסומסומיה של פרג – 3 כפות

-שמן זית – 7 כפות

-סומסום – כף (אפשר יותר)

-שוקולד צ'יפס (מריר) – חופן

-אגוזי מלך קצוצים – חופן

-ביצה


לפני שמתחילים עצרו הכל! קחו לכם כפית אחת של ממרח הסומסומיה ישר לפה. חייבים! 


הוראות הכנה, שלב שלב

1. להוציא את תבנית התנור ולרפד בנייר אפיה | לחמם את התנור על 180 מעלות

2. לערבב את כל הרכיבים בקערה בעזרת כף או עם היד. להתחיל ביבשים ולהוסיף את הרטובים (העיסה יוצאת דביקה, זה בסדר, אל דאגה)

3. ליצור עם ידיים רטובות כדורים קטנים ולשטח על התבנית במרווחים קטנים

4. להכניס לתנור (בשלב האמצעי) ב-180 מעלות ל- 22-25 דקות

5. לתת להן להתקרר לפחות 10 דקות על התבנית... ולהגיש בסטייל - ככה פשוט!




 כמה הערות

אם תרצו להרגיש בריאים יותר, תוכלו להחליף את השוקולד צ'יפס בחמוציות

וחוץ מזה, אפשר להוסיף מה שבא לכם. למשל, פרוסות שקדים קלופים, קוואקר עבה, פצפוצי אורז תפוח, שוקולד צ'יפס לבן, טחינה גולמית... תהיו יצירתיים. הכל יוצא טעים! 
אם מרוב שהוספתם דברים התערובת לא אחידה. תוכלו להוסיף עוד כף מהסומסומיה של פרג וגם כף דבש ל"הדבקה"

- עובי העוגיה - ככל שתשטחו את הכדורים דק יותר על התבנית וככל שתשאירו יותר זמן בתנור, העוגיות יצאו שחומות וקריספיות יותר (ככה אני הכי אוהבת!) 
לעומת זאת, פחות זמן בתנור ויותר עבות – תקבלו מרקם של חטיף בריאות, וגם אז הן מעולות! (ככה הילדים אוהבים...)

 



ועוד משהו קטן -

את הסומסומיה אימצתי קבוע הביתה – על תקן הממרח "המתוק הבריא".

אני מוסיפה אותה גם לעוגות בחושות ולקינוחים (מכירים את המקפא האישי והחגיגי שלי עם הסומסומיה? כדאי שתכירו - לחצו כאן)
אני מכינה איתה סנדוויץ' לילדים וזה תמיד מתקבל בהתלהבות!
וגם לעצמי - סתם ככה ליד הקפה על הבוקר, שתי פרוסות לחם מוצנם, מעט שרוף, קראנצ'י כזה, עם שכבה דקה, או בעצם עבה :) מהסומסומיה. כל כך טעים ואפילו בריא... כדאי לאמץ!

נפגש במתכון הבא... 

טליה הדר- EshetStyle 

    
                  
Copyright © 2024 all rights reserved | נבנה ע"י לוגייט טכנולוגיות